LIFE-ledenweekend

Lief LIFE lid,

Heb jij zin om het academisch jaar gezellig af te sluiten met de rest van je studiegenoten? Kom dan naar het LIFE ledenweekend! Na alle uitputtende dagen op het lab en het strijden voor tentamens zullen we een weekend naar een nog geheime locatie gaan in het land van slechte wegen, speciale bieren en grappen over intelligentie. We zullen vrijdag rond het einde des etmaals het weekend openen met een diner en daarna vooral heel veel gezelligheid beleven. We hebben tevens goed weer besteld, maak je daar dus geen zorgen over. Nu hoor ik je denken: Wanneer is dit magische weekend? Laat ik je dat even vertellen! het LIFE ledenweekend staat gepland van Vrijdag 1 juli tot Zondag 3 juli. Dit is dus inclusief overnachting. De kosten voor dit weekend zullen rond de €50 liggen, dat is inclusief eten en lauwe shulti's. Ben jij nu helemaal verkocht? Schrijf je dan nu in met een aanbetaling voor het weekend.

Met levendige groet,

Namens OJWcie '21-'22 'Illuster'

René Voorwalt

Velden met een * zijn verplicht.