Introductieweekend-SV-LIFE

Lieve aankomende eerstejaars LST’er,

Allereerst super leuk dat je gekozen hebt voor de mooiste studie van Delft en Leiden! Voor alle aankomende LST’ers wordt jaarlijks een introductieweekend georganiseerd waarvoor we je graag uitnodigen. Dit jaar zal het introductieweekend weer volledig fysiek plaats vinden, van 12 tot en met 14 augustus. Zorg dat je deze data vrijhoudt zodat je niet alleen jouw aankomende jaargenoten, maar ook ouderejaars en de studievereniging leert kennen. De kosten voor het weekend zullen €50,- bedragen, de definitieve prijs wordt naar jullie gecommuniceerd als ook de vorm van het weekend bekend wordt gemaakt. Voor dit bedrag krijg je je overnachting, eten/drinken en toegang tot het weekend zelf.

Het thema van het introductieweekend is dit jaar: LIFE in a Jukebox! Tijdens het weekend zullen we activiteiten en spellen doen waarbij je je jaargenoten goed leert kennen voordat jullie samen in de schoolbanken terecht komen. Schrijf je dus vooral in voor het introductieweekend!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze sturen naar introductieweekend@svlife.nl of ons een bericht sturen via onze instagram pagina @lst_introductieweekend.

We hopen jullie te zien bij het weekend!

Met levendige groet,

De Introductiecommissie der S.V. LIFE

Velden met een * zijn verplicht.

Algemene informatie
Themavragen
Betaling

Sponsoren