Buitenlandreis Informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Deelnemers overeenkomst Buitenlandreis 2023

Lief LIFE-lid,

Wij van de BuLaCo vinden het leuk dat jij dit jaar mee wil gaan met de Buitenlandreis naar Praag en Wenen! Vergeet niet het contract te in tweevoud te ondertekenen en deze voor zondag 1 januari digitaal in te leveren ( mailen kan naar lst.studytrip@tudelft.nl ). Lees het zorgvuldig door en let in ieder geval op de volgende punten:- Uiterlijk 9 januari 2023 moet de eigen bijdrage van €350,- (zegge driehonderdvijftig euro) zijn overgemaakt op rekeningnummer NL91 ABNA 0617028435 ten name van Stichting LIFE te Delft, onder vermelding van Buitenlandreis 2023 [voorletters + achternaam].

 

- Controleer of je een eigen reisverzekering hebt, LIFE kan voor eventuele ongevallen niet aansprakelijk worden gesteld.
Een reis- en een annuleringsverzekering worden aangeraden, omdat de reis op eigen risico is.

 

- Je dient je verblijf in het buitenland op Osiris te melden bij de TU Delft. Instructies voor het melden van je verblijf in Osiris staan beschreven in een bijgevoegd document in de ontvangen mail.

 

- Stuur een kopie van de voor- en achterkant van je ID/Paspoort mee wanneer je je contract ondertekent. Zonder deze kopie kunnen we je ondertekende contract helaas niet accepteren.Wij hebben er in ieder geval allemaal veel zin in en gaan ervan uit dat jullie dit ook hebben!

 

Met levendige groet,

 

Lylyna, Saskia, Max, Sanne, Nica, Darcy en Ellen

Overige vragen

Gefeliciteerd! Je hebt het serieuze gedeelte van deze vragenlijst overleefd, Nu is het tijd voor een, even belangrijk, maar iets luchtiger gedeelte. Laat je fantasie op de vrije loop!Sponsoren