U bent hier:

Financieel

S.V. LIFE wil studenten stimuleren om het maximale uit hun studententijd te halen. Hiertoe worden er gedurende het jaar sociale, educatieve en carrière-georiënteerde activiteiten georganiseerd: van borrels en feesten tot lunchlezingen, studiereizen en symposia. Dit brengt de nodige financiële administratie met zich mee.

Voor alle vragen met betrekking tot financiële zaken van LIFE, neem contact op met onze Quaestor.

Voor bedrijven

Hieronder kunt u de factureringsgegevens vinden van zowel de studievereniging als de stichting. Indien u een offerte opstelt, gelieve de naam van een huidig bestuurslid te vermelden.

Voor leden

Studieboeken zijn een essentieel maar prijzig onderdeel van de opleiding Life Science & Technology. In samenwerking met Studystore biedt LIFE haar leden een korting aan op de studieboeken benodigd voor LST. Vind je boeken op de website van Studystore.

Naast de educatieve ondersteuning via deze korting biedt LIFE ook een hoop gezelligheid op de faculteit. Zowel in Leiden als in Delft is er de mogelijkheid om LIFE-merchandise te kopen. Een gevarieerd aanbod van dassen en truien tot schrijfmappen worden aangeboden op beide hokken. Kom dus snel langs om jouw merchandise te halen!

Declareren

Ben je een LIFE-lid en heb je een uitgave moeten voorschieten, bijvoorbeeld voor een commissie-activiteit? Download dan het onderstaande declaratieformulier om je uitgave te declareren en dan zal het bedrag binnen 30 dagen overgemaakt worden.

Declaratie-instructie

Het betalingsbewijs is toe te voegen Adobe Acrobat Reader. Mocht je voorvertoning gebruiken, dan kan je het betalingsbewijs direct toevoegen via Wijzig > Voeg in > Pagina uit bestand.

Voor alumni en LIFE-liefhebbers

Ben je een LST-alumnus, maar wil je wel betrokken blijven bij LIFE of gewoon de activiteiten van LIFE financieel steunen? Dat kan door middel van het begunstigerschap. Je kan begunstiger worden vanaf €25,- per jaar, met de mogelijkheid om kostendekkend de Vision of LIFE en/of de almanak te blijven ontvangen. De bijdrage wordt geïnd middels automatische incasso in mei. Hieronder vind je de verschillende opties, mail een ingevuld formulier naar quaestor@svlife.nl om begunstiger te worden!

Begunstiger

Schaal 1
 

Ontvang het recht om u een begunstiger der S.V. LIFE te noemen.

 

25Jaar

Begunstiger

Schaal 2
 

Ontvang extra de Vision of LIFE, het kwartaal-blad der S.V. LIFE.

 

35Jaar

Begunstiger

Schaal 3
 

Ontvang extra de jaarlijkse Almanak, het jaarboek der S.V. LIFE.

 

45Jaar

Begunstiger

Schaal 4
 

Ontvang extra zowel de Vision of LIFE als de Almanak der S.V. LIFE.

 

55Jaar