Financieel

S.V. LIFE wil studenten stimuleren om het maximale uit hun studententijd te halen. Hiertoe worden er gedurende het jaar sociale, educatieve en carrière-georiënteerde activiteiten georganiseerd: van borrels en feesten tot lunchlezingen, studiereizen en symposia. Dit brengt de nodige financiële administratie met zich mee.

Voor alle vragen met betrekking tot financiële zaken van LIFE, neem contact op met onze Quaestor.

 

E-mail:                   quaestor@svlife.nl

Telefoon:               +015 278 9470

Adresgegevens:     Van der Maasweg 9, 2629HZ Delft

                              Kantoor C0.090.

Voor bedrijven

Hieronder kunt u de factureringsgegevens vinden van zowel de studievereniging als de stichting. Indien u een offerte opstelt, gelieve de naam van een huidig bestuurslid te vermelden.

Voor leden

Studieboeken zijn een essentieel maar prijzig onderdeel van de opleiding Life Science & Technology. In samenwerking met WO4U biedt LIFE haar leden een korting aan op de studieboeken benodigd voor LST. Vind je boeken op de website van WO4U.

Naast de educatieve ondersteuning via deze korting biedt LIFE ook een hoop gezelligheid op de faculteit. Zowel in Leiden als in Delft is er de mogelijkheid om LIFE-merchandise te kopen. Een gevarieerd aanbod van dassen, truien of sokken wordt aangeboden op beide hokken. Kom dus snel langs om jouw merchandise te halen!

Declareren

Ben je een LIFE-lid en heb je een uitgave moeten voorschieten, bijvoorbeeld voor een commissie-activiteit? Download dan het onderstaande declaratieformulier om je uitgave te declareren en dan zal het bedrag binnen 30 dagen overgemaakt worden.

Digitaal declaratieformulier

Declaratie-instructie

Het betalingsbewijs is toe te voegen Adobe Acrobat Reader. Mocht je voorvertoning gebruiken, dan kan je het betalingsbewijs direct toevoegen via Wijzig > Voeg in > Pagina uit bestand.

Voor alumni en LIFE-liefhebbers

LIFE is inmiddels geen kleine vereniging meer, en kent een grote groep mensen die de vereniging een warm hard toedraagt. Ben je nou een van de vele LST-alumni die graag betrokken wil blijven bij LIFE of gewoon vrijblijvend de activiteiten van LIFE financieel steunen? Dat kan, hiervoor heeft LIFE het zogeheten begunstigerschap in het leven geroepen. Door een kleine jaarlijkse bijdrage draag je dan bij aan het reilen en zeilen van de vereniging, met activiteiten voor vele leden, maar met name ook aan alumni evenementen. Tevens heb je de mogelijkheid om het verenigingsblad, de Vision of LIFE, of de almanak te blijven ontvangen na je afstuderen. Hieronder staan de verschillende opties binnen het begunstigerschap, vanaf €25,- per jaar. Mocht je geïnteresseerd zijn in begunstigerschap bij S.V. LIFE maar heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar quaestor@svlife.nl!

Begunstiger

Schaal 1
 

Ontvang het recht om u een begunstiger der S.V. LIFE te noemen.

 

25Jaar

Begunstiger

Schaal 2
 

Ontvang extra de Vision of LIFE, het kwartaal-blad der S.V. LIFE.

 

35Jaar

Begunstiger

Schaal 3
 

Ontvang extra de jaarlijkse Almanak, het jaarboek der S.V. LIFE.

 

45Jaar

Begunstiger

Schaal 4
 

Ontvang extra zowel de Vision of LIFE als de Almanak der S.V. LIFE.

 

55Jaar

N.B. De begunstigersbijdrage wordt jaarlijks geïnd in mei middels automatische incasso.

Sponsoren