U bent hier:

De verenigingskalender

Algemene Leden Vergadering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nulla sapien, eleifend sit amet bibendum et, ullamcorper sit amet urna. Nunc arcu sapien, luctus ac sagittis vitae, semper vitae purus. Etiam in velit laoreet est tempus aliquam. Nam metus tortor, gravida et porttitor ut, elementum at diam. Vestibulum eget purus quis eros egestas malesuada ac ut tellus. Aenean feugiat posuere libero, quis condimentum ante dignissim at. Cras quis erat sed quam elementum vulputate. Mauris et velit at est ultricies ullamcorper. Praesent suscipit eleifend convallis. Duis viverra, ligula ac tempor laoreet, magna eros dapibus dui, a feugiat nibh odio ut ipsum.

Naar het terras
Eind-BQQ

Super leuk kom allemaal BBQen

Diesweek - Poolen

De eerste versie van de LIFE diesweek zal worden afgetrapt met poolen op de maandagavond. Kan jij jouw kennis van momentum in de praktijk brengen? Zijn jouw pipet-vaardigheden nogsteeds zichtbaar met een keu in de hand? Scrijf je dan snel hieronder in!

LIFE Collegetour

Is Europe on track to meet its climate goals in 2030? What role will biofuels play in the energy transition? And what is like to switch to a career in international politics as a scientist? You will have the opportunity to ask all of your questions to Bas Eickhout, Member of European Parliament for the European Green Party, at the next LIFE Collegetour!

Diesweek - uitdeelactie

Op woensdag zullen leden die aanwezig zijn op de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen op de Universiteit Leiden of de Faculty of Applied Sciences van de TU Delft een superbijzondere verassing kunnen verwachten! 

Diesweek - Almanak uitreiking

Op de mooiste dag van het jaar, de verjaardag van LIFE, zal de almanak onthuld worden en het afgelopen jaar tot expressie komen. Kom dus allemaal dit ontzettend mooie boek ophalen, en zorg dat je een persoonlijke krabbel in je boek krijgt. De onthulling zal plaatsvinden om 17.00 in de Hut van Ome Henne, Leiden. 

Diesweek - Diesfeest

We zijn er weer met de eerste activiteit van de BrAcCoLIdit studiejaar! De LIFE dies zal fysiek gevierd worden! We gaan lekker borrelen in de Vergulde Kruik in Leiden met als thema Let’s get physical Het zal plaatsvinden op vrijdag 10 september van 20:00 tot 00:00. En vergeet natuurlijk niet om je leukste Let’s get physical outfit aan te doen, dan kan je gratis naar binnen!
 

Wissel-ALV

Op 13 september zal het 24e bestuur het stokje overdragen op het 25e bestuur. Deze zal plaatsvinden bij de Eeuwige Student in Leiden (Wassenaarseweg 1). De vergadering zal worden geopend om 17:00 uur. Tot dan!

CoBo LIFE

Op de CoBo kan het nieuwe bestuur worden gefeliciteerd met hun officiele titel als huidig bestuur! Ondanks de pandemie zal er nog altijd een ordecommissie (OC) nodig zijn om de waardevolle spullen en het kikkerverse bestuur te beschermen van gevaartes zoals de besturen van andere studieverenigingen. Hiernaast zal de OC ook verzekeren dat iedere aanwezige een frisse versnapering vastheeft en tegelijkertijd oog houden voor de handhaving van de coronaregels.

Borrel Bar het Lab - Shift 1

Inschrijvingen openen maandag 10 uur!

Borrel Bar het Lab - Shift 2

Inschrijvingen openen maandag 10 uur!

Twaarzendiner

Lieve twaarsch,

Commissie interesse borrel

Wil jij graag een commissie doen bij LIFE? Ben je benieuwd wat er nou eigenlijk allemaal te doen is, of wil je gewoon naar een borrel komen? Kom dan naar de commissie interesseborrel! Deze zal waarschijnlijk plaatsvinden  in Leiden. Meer info volgt snel, maar schrijf je alvast in als je wilt komen!

Symposium bekendmakingsborrel

Wat zal het thema worden van het aankomende symposium? Ben jij ook zo benieuwd, kom dan naar de bekendmakingsborrel op 29 september in Bar het Lab! Het beloofd een spannende, maar vooral gezellige borrel te worden!

Lunchlezing IGEM Delft

De International Genetically Engineered Machine (IGEM) competitie is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door het Massachusetts Institute of Technology op het gebied van synthetische biologie. De competitie wordt uitgevoerd door studenten over de hele wereld. Ook in Leiden en in Delft zijn er teams die meecompeteteren. Het Delftse team heette afgelopen jaar 'PHOCUS'. heeft zich afgelopen jaar gebogen over de sprinkhanenplaag in afrika met behulp van bacteriofagen en synthetische biologie. Wil je weten hoe dit precies werkt, hoe het is om in het IGEM team te zitten en houd je van gratis lunch? Dan is deze lunchlezing iets voor jou!

Speedmeeten voor Sjaarzen

Leer je jaargenoten nog beter kennen buiten de collegebanken bij het speedmeeten voor sjaarzen onder het genot van een meergangenmenu. Meer informatie volgt later.