Symposium bekendmakingsborrel - shift 1

Symposium bekendmakingsborrel - shift 1
LocatieBar het Lab
Datumwoensdag 29 september 2021

Shift 1 - 16:15 - 16:30 uur inloop, 17:40 - 17:55 uur vertrekken

Shift 2 - 17:45 - 18:00 uur inloop, 19:20 - 19:30 uur vertrekken. 

Wat zal het thema worden van het aankomende symposium? Ben jij ook zo benieuwd, kom dan naar de bekendmakingsborrel op 29 september in Bar het Lab! Het beloofd een spannende, maar vooral gezellige borrel te worden!

 

Gezien de ventilatiecapaciteit van Bar het Lab nog niet door de TU Delt is gekeurd moet de borrel, net als vorige week, in 2 shifts plaatsvinden. Wees niet hebberig; schrijf je enkel voor één van de twee shifts in. Mocht er bij aanvang nog een plek vrij zijn in de bar, dan mag je uiteraard nog aansluiten voor een "dubbele shift".

Hoe ziet de borrel er uit?

Tijdens de gehele borrel zit je op je vaste zitplaats (m.u.v. een toiletbezoek). Het barpersoneel zal versnaperingen op bestelling langsbrengen zoals je gewend bent in andere horeca-instanties. Via een turfsysteem zal consumptie per tafel bijgehouden worden, welke achteraf door één lid van de tafel afgerekend wordt. Wanneer je niet zit heb je een mondkapje op. een QR-code in de corona-check app is niet meer nodig. 

Er zijn 6 tafels van 4 personen + 3 zitplekken aan de bar. Eventuele bagage (tas, jas, e.d.) neem je mee naar je zitplek. De tafels worden na je shift schoongemaakt voor de volgende shift. Gezien de bar onder strikte voorwaarden open mag wordt iedere bezoeker verzocht de instructies van het barpesoneel nauw te volgen zodat de bar ook open mag blijven.

Sponsoren